STEFANS BROODJESBAR

STEFANS BROODJESBAR Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 67 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Stefans Broodjesbar. Meer weten? Ontdek meer

17 mei 2022 om 20:17 Voor het eerst besteld en zeker niet voor de laatste keer. Lekkere verse broodjes en goed belegd. Bezorging was goed en zelfs iets voor de afgesproken tijd. Toppie
15 mei 2022 om 14:13 Snelle bezorging. Die was top! 1x eerder besteld toen was het broodje heel slecht belegd je proeft enkel stokbrood.. paar maanden later nog eens proberen helaas niks veranderd. Voor mij de laatste keer dat ik hier bestel.
15 mei 2022 om 9:19 was weer lekker eten en uitstekende bezorging op tijd
11 mei 2022 om 12:48 Top bezorging Goede broodjes Zeer vriendelijke eigenaar!
8 mei 2022 om 16:16 Precies op tijd bezorgd top. Wel hadden we een broodje zonder uitjes besteld maar dit was niet doorgekomen via thuisbezorgd want dat stond niet op de bon.
23 apr 2022 om 13:28 Geen
9 apr 2022 om 22:21 Heerlijke broodjes!
2 apr 2022 om 17:25 Nog bezorgd binnen de afgesproken tijd, als helemaal naar wens TOP.
27 mrt 2022 om 15:36 Stokbroodje was zalig en goed belegd! Een aanrader! Chocoladebroodje was helaas oud en smaakte daardoor echt niet goed!
27 mrt 2022 om 14:38 Broodjes waren lekker zoals je mag verwachten en goed verpakt. De bezorging was er sneller dan aangegeven. Voor herhaling.
12 mrt 2022 om 15:44 Lekker groot broodje en snel bezorgd!
10 mrt 2022 om 18:59 De broodjes waren erg lekker! Ook een snelle bezorging. Wij gaan zeker nog eens bestellen!